Alle innlegg av stangekarateklubb

Treningshelg 6-8 juni

Vår egen treningshelg og gradering nærmer seg! Jose dos Santos 6 dan kommer for å inspirere og trene oss. Han graderer noen av våre utøvere søndag. Dette er noe vi har gledet oss til! Det blir grilling hos Anders og Anne Grethe på lørdag. Vi håper at alle utøvere med familie kommer for å dele denne kvelden med oss. Under følger en link med invitasjon og info.

Vi gratulerer Ida med sølv i lagkumite!

Etter noen spennende dager i Praha Tsjekkia tar Ida Engelberg med seg sølv hjem til Norge og Stange. Stange Karateklubb er utrolig stolte over å ha en sånn utøver blant oss.

Vi ønsker for øvrig å gratulere landslaget med innsatsen som ble belønnet med medaljer. En flott prestasjon fra Norge! Vi gratulerer Ida med sølv i lagkumite!!!

Ida Praha

Stange JKAcup jr. 26. april.

Da er det tid for Stange Karateklubb og arrangere JKAcup junior.

Dette stevne er for barn og ungdommer i alderen 6- 18 år. Gul stripe – Svart.

Vi gleder oss til en konkurranse hvor utøvere fra andre klubber kommer å delta, og et års trening skal praktiseres. Dette blir gøy!

Påmelding for klubbens medlemmer gis Sensei Ingvoldstad.

NM 2014 i Bergen!

Lørdag 29. mars braker det løst igjen. I år er det Emil Håvardsholm og Ida Engelberg som skal delta fra Stange Karateklubb. De vil møte mange motstandere i år, så dette blir en spennende dag. Følg med på Facebook. Der vil resultatene komme ettersom vi mottar dem.

Vår egen Sensei Anders Ingvoldstad er tatt ut til å fungere som dommer denne dagen.

Vi ønsker alle lykke til!

Tusen takk for en super helg!

Da er nok en vintergasshuku overstått. Dette ble en vellykket helg med masse god trening og masse inspirasjon. Det var mange som fikk nye belter i dag, alt fra gul stripe til brunt. Gratulerer til alle!
Vil takke sensei Geir Arild Larsen som ga oss en skikkelig god treningshelg, og til vår egen Sensei Anders Ingvoldstad som har hatt stålkontroll hele helgen både med bowling og med utøverene. Takk til styret i Stange karateklubb som har hatt en lang og stor jobb med å sette sammen alt før treningshelgen. Takk også til foreldregruppen og alle foreldre som har stilt opp både med baking og kiosksalg. Til slutt må vi takke Sandefjord Tradisjonelle Karateklubb, Hamar Shotokan Karateklubb og til Anniken fra Oslo som kom og ble med på denne fantastiske helgen.