Vi gratulerer!!!

Da er nok et JKAcup jr stevne avholdt i Sandefjord. Dette ble et spennende stevne for oss. Klubben tok 9 gull, 9 sølv og 16 bronse.
Alle våre utøvere ga alt, og noen ble belønnet m medalje. Vi gratulerer alle med innsatsen og takker dere for denne spennende dagen! Det er ikke rart dere utøvere har med dere en stor heia gjeng!!!Det var 23 utøvere som deltok, og 24 som heiet. Vår egen Anders var dommer denne dagen.
Det var godt å kunne sette oss på bussen etter en slik dag. Det ble en stopp hvor foreldregruppen og Stange Karateklubb sammen spleiset på et måltid på MC Donalds for å feire våre utøvere.
En stor takk til Sandefjord for et velholdt stevne. Alltid en glede å komme til deres klubb!