Tusen takk for en super helg!

Da er nok en vintergasshuku overstått. Dette ble en vellykket helg med masse god trening og masse inspirasjon. Det var mange som fikk nye belter i dag, alt fra gul stripe til brunt. Gratulerer til alle!
Vil takke sensei Geir Arild Larsen som ga oss en skikkelig god treningshelg, og til vår egen Sensei Anders Ingvoldstad som har hatt stålkontroll hele helgen både med bowling og med utøverene. Takk til styret i Stange karateklubb som har hatt en lang og stor jobb med å sette sammen alt før treningshelgen. Takk også til foreldregruppen og alle foreldre som har stilt opp både med baking og kiosksalg. Til slutt må vi takke Sandefjord Tradisjonelle Karateklubb, Hamar Shotokan Karateklubb og til Anniken fra Oslo som kom og ble med på denne fantastiske helgen.